"Du er den fotografen hvor vi har fått mest skryt og positive tilbakemeldinger fra foreldrene! Vi vil bruke deg igjen fordi du gjør fotograferingen så pedagogisk riktig og jobber sammen med barna om å få bra bilder."

Synnøve Hegg, Røyken barnehage 

 

“Tusen tusen takk for supre bilder av jentene - dette er de beste barnehagebildene jeg har sett! Du har virkelig fått god kontakt med de :)”

Katrine, mamma til Maya og Thea, Stabekk barnehage

 

“(...) Så vil jeg bare si at både vi og foreldrene var enormt fornøyd med bildene. Fotografen var kjempedyktig! Han fikk fram barnas personlighet og ekte smil og glede.”

Berit Winterhalder, Vestliberget barnehage

 

“Nå har vi fått litt tid til å beundre de fantastisk flotte bildene du har tatt. Dette er i en annen kaliber enn det vi har fått til før. Fått veldig mange bra tilbakemeldinger fra foreldrene også. Veldig hyggelig å dele ut bilder når det er sånn. Snakket med en mor som så bildene i bhg og hun fikk tårer i øynene av å se bildene av sine to barn sammen. En tilbakemelding er at du har fått frem typiske trekk med barna deres.” 

Hanne Bugten, Torshovtoppen barnehage

 

"Jeg har ikke klart å fange dem sånn på bilder selv før. Nå slipper jeg å si at de er enda søtere i virkeligheten enn på bildet, på dine bilder ser de sånn ut som jeg ser dem!"

Kristin, mamma til Elvira og Oliver, Stabekk barnehage